Velkommen til Grønnebakken

OM GRØNNEBAKKEN

Børnehuset Grønnebakken er normeret til 28 børn i alderen nul til tre år og mellem 32 til 54 børn mellem tre til seks år.

Derudover er vi en ressourceinstitution, der har fem pladser til visiterede børn med særligt behov. Grønnebakken har også et vuggestuetilbud til unge gravide og unge mødre.

Børnehuset Grønnebakken er i juni 2004 tilflyttet en nyoprettet institution i Kildemarkskvarteret. Tidligere hed den Børnehaven Grønnegade og var Næstveds ældste børnehave, oprettet i 1836. Børnehaven var tidligere en selvejende institution, som havde driftsoverenskomst med Næstved Kommune. Pr. 1. januar 2015 er Grønnebakken virksomheds-overdraget  til Næstved Kommune.

 

Vi har, når vi er flest, i alt 83 børn. Disse fordeler sig på to småbørnsgrupper Månestuen og Solstuen, som er for børn i alderen nul år til tre år, og to børnehavegrupper Pluto og Kometstuen. Børnehavegrupperne er for børn i alderen tre år til fire år og endelig har vi Raketstuen, som er en "storegruppe" for de børn der aldersmæssigt forventes at skulle starte i skole.

 

Har du brug for at kontakte os, kan du ringe på et af flg. numre:

Kontor 5588 7400

Pluto/Komet 5588 7402

Raket 5588 7403

Sol/Måne 5588 7404

Køkkenet mobil 2428 6501

 

MÆRK NÆSTVED

MÆRK GRØNNEBAKKEN

I december har vi fokus på vores juletraditioner.

Vi laver julehemmeligheder, synger julesange, har juleværksteder, vi har grøddag og får besøg af julemanden.

En hyggelig tid, hvor der også er særligt fokus på fordybelse og nærvær.